Welkom bij Studio Bovenkamer

» Direct een offerte aanvragen?     ⇢   contact

Rutger Brandt Gallery – art

Rutger Brandt Gallery is een moderne en frisse website voor een de galerie van Rutger Brandt in Amsterdam. Het programma van de galerie is toegewijd aan hedendaagse kunst en fotografie. De website heeft veel lof en positieve reacties ontvangen van de kunstwereld uit het binnen- en buitenland. Bij de ontwikkeling van de website was het de kunst om een overzichtelijk (maar niet saai) webdesign te realiseren, dat de focus heeft op de kunstwerken. Voor de huisstijl ontwikkeling hebben we samen gewerkt met Martijn Cedee.

Krachtig en efficiënt portfoliobeheer met WordPress

De website is volledig op maat gebouwd en heeft een krachtig en efficiënt portfoliobeheer. De klant kan alle beelden, pagina’s, kunstenaars, exposities en nieuws zelf beheren. Het beheren van de snel groeiende beeldbank van de galerie is een stuk eenvoudiger geworden. Beelden voor kunstenaarsportfolio’s en exposities kunnen makkelijk hergebruikt worden. Ook is het makkelijk aan te geven en inzichtelijk te maken beelden nog te koop zijn.

Alles is gebouwd met WordPress als content management systeem (CMS). Tevens voeren we periodiek onderhoud uit voor de beveiliging en performance van de website.

Bekijk Rutger Brandt Gallery

you're currently offline