Bolt Advocaten

Gespecialiseerde juridische diensten die verwachtingen overtreffen.

Voor Bolt hebben wij een nieuwe brand identity ontwikkeld. Het nieuwe logo, de kleuren, de typografie en fotografie  vormen samen de frisse huisstijl van dit Utrechtse advocatenkantoor.

client_bolt_bottom

D/DOCK

Spatial & conceptual design community

Dit Amsterdamse ontwerpbureau  ontwerpt eerlijke, mooie en effectieve ruimtes. Met de focus op het creëren van duurzame waarde die echt inspireert, gebaseerd op diepgaand onderzoek en virtuoos ontwerp.

client_ddock_bottom

Essense

Customer-centric collaboration

Voor het Amsterdamse service design bureau Essense maakten we een prachtige website. De uitdaging: een perfecte ervaring van content en design neerzetten op alle denkbare apparaten en beeldschermen. Een nauwe samenwerking met Essense en NokNok leidde tot een pixel perfect eindresultaat.

Ook het sollicitatieproces op de Careerspagina is een feestje door de koppeling met het recruitment platform homerun.co.

client_essense_bottom_2022

Centrum Utrecht

De online winkelgids van centrum Utrecht

Voor centrum Utrecht hebben we een website met winkelgids ontworpen en ontwikkeld. De nieuwste en leukste winkels, evenementen, festivals, uitgaanstips vind je op deze website. Voor de winkelgids hebben we een koppeling gemaakt met het platform van Chainels. Zo kunnen alle winkeleigenaren in centrum Utrecht hun eigen profiel beheren.

client_centrum_utrecht

Clocktimizer

Business intelligence software

Creating more transparency, more efficiency and preventing surprises. That’s the promise of Clocktimizer. Their AI software enables law firms to use time tracking data to create fee quotes and manage project budgets based on (big) data. Lawyers can therefore focus on their work instead of justifying it.

We have made the Clocktimizer website fully responsive and added some extra performance juice, so that the pages load almost instantly.

Client Clocktimizer website WordPress

Stiply

Digitale handtekeningen

Voor Stiply.nl hebben we een visueel ontwerp gemaakt dat er rustig en overzichtelijk uit ziet, terwijl er tegelijkertijd een hoop details zijn. Alle informatie over deze digitale handtekeningen applicatie wordt op een gelaagde, leesbare en ludieke manier gepresenteerd. De website spreekt op deze manier een zeer brede doelgroep aan.

Client Stiply responsive webdesign

Brandt Gallery

Moderne kunst

Een moderne en frisse website voor de moderne kunst galerie van Rutger Brandt in Amsterdam.  Met een maatwerkoplossing voor het portfoliobeheer en presentatie die zeer effectief is gebleken.

Bij het ontwerpen van deze site was het de uitdaging om de juiste balans tussen speelsheid en overzichtelijkheid te vinden. We hebben een balans gemaakt tussen moderne speelsheid, inspiratie en overzichtelijkheid die kunstwerken de aandacht geeft die ze verdienen.

client_brandtgallery_bottom

CyclePrint

Cycle Network Analysis

CyclePrint is een tool om fietsgedrag in steden  te analyseren. We hebben geholpen bij het maken van een aantrekkelijke site voor het grote publiek met heldere informatie en infographics over deze geavanceerde applicatie.

Daarnaast hebben we geadviseerd over de user experience en de gebruiksvriendelijkheid van het online platform waar klanten hun eigen analyses kunnen maken.

client_cycleprint_bottom