Digitale media consultancy

Consultancy

Laat ons meedenken over de digitale toekomst en uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. We geven haalbaar advies dat een duurzame boost geeft aan je groei.

digital design

Design

Wij realiseren webdesign op maat in nauwe samenwerking met onze klanten. Van propositie en brand design naar doelgericht ontwerp.

development

Development

In de opzet van techniek en design houden we rekening met schaalbaarheid en toekomstige plannen.

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is een content management systeem (CMS) met veel mogelijkheden en kan zeer gebruiksvriendelijk gemaakt worden.

We maken het op maat voor jouw website of webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress als CMS voor een website of webshop (WooCommerce). Afhankelijk van het design, het doel van de website en wie deze gaat onderhouden passen wij het content management systeem aan.

Intuïtief in gebruik

Het systeem richten wij zo in dat alles op een logische plek terug te vinden is. Je hebt geen technische kennis nodig om de content op je websites te onderhouden.

img

Kan alles met WordPress?

Er is ontzettend veel mogelijk met WordPress, dat ooit begon als platform voor bloggen. Inmiddels is het een zeer veelzijdig CMS-systeem geworden: je kunt er grote webshops mee bouwen, het portfolio van een kunstgalerie beheren of een koppeling met een vacaturebank maken.

Er zijn ook beperkingen aan WordPress. Het kan zijn dat jouw doelstellingen beter matchen met een ander CMS. Wij kennen WordPress ontzettend goed maar kennen ook andere systemen zoals Drupal, Shopify en Magento. Of heb je misschien een maatwerk applicatie nodig? Voor een eerlijk advies over de meest passende oplossing ben je bij ons aan het juiste adres.

Snelle WordPress websites zijn goed voor conversie en ranking

Een snelle website wordt beter gewaardeerd door bezoekers en krijgt een hogere ranking in Google. Voor de conversie van je webshop of website is het dus erg belangrijk dat deze snel laadt. Wij besteden extra aandacht aan de laadtijd van pagina’s. We garanderen dat je website zo snel is als het licht en dat de hosting ervan niets te wensen overlaat.

Techniek op maat

Websites, webshops en web apps met verschillende doelen, eigen design en functionaliteiten vragen om slimme oplossingen. Standaard templates laten daarvoor niet genoeg vrijheid. Daarom maken we veel op maat. We gebruiken alleen technieken die echt nodig zijn. Dat is niet alleen beter voor de snelheid, maar ook voor de wendbaarheid, veiligheid en het onderhoud van je webproduct.

Het belang van goede hosting voor WordPress

Het spreekt voor zich dat een website altijd bereikbaar moet zijn. Maar hosting bepaalt voor een groot deel ook de snelheid. Als de website vooral in Canada en Nederland bezocht zal worden, kunnen we hier rekening mee houden. We werken uitsluitend met hosting van hoge kwaliteit die betrouwbaar en schaalbaar is. Dit kost iets meer, maar dat is het meer dan waard. Snelle laadtijden, hogere omzet, minder kopzorgen en een betere nachtrust.

img

Veilige & stabiele websites

Websites worden helaas vaak aangevallen en gehackt. Een succesvolle hack lukt meestal door een verouderde versie van het CMS of een lekke plugin. Bij de technische realisatie van een WordPress website of webshop houden we rekening met gebruiksvriendelijkheid en snelheid, maar ook met veiligheid. Onze code voldoet aan WordPress Coding Standards en W3C webstandaarden. De plug-ins die we gebruiken zijn afkomstig van officiële of gecontroleerde WordPress ontwikkelaars. Wij hebben nauw contact met plug-in developers en volgen het nieuws rondom WordPress security.

Onderhoudsservice

Om het risico op een hack te beperken moeten de WordPress core, plug-ins en andere code continu bijgewerkt worden. Op het gebied van periodiek technisch onderhoud willen we onze klanten echt ontzorgen. We bieden daarom een WordPress onderhoudsservice aan voor het monitoren en onderhouden van de veiligheid van de website.

img

Over Studio Bovenkamer

Jan Willem Hoogstraten startte in 2007 Studio Bovenkamer. Hij vindt werkplezier in het verbinden van mensen met visie, designers en developers. Je hebt zijn interesse wanneer er complexe vraagstukken op het gebied van communicatiebeleid, UX of front-end development op tafel liggen. Daarbij gaat hij voor robuuste, toekomstbestendige oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn.

Studio Bovenkamer werkt niet vóór je, maar mét je.