Digitale media consultancy

Consultancy

We denken mee over de (toekomstige) uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat en vertalen dt naar een haalbaar advies.

digital design

Design

Wij realiseren webdesign op maat, zodat met elke wens rekening gehouden wordt.

development

Development

In de opzet van techniek en design houden we rekening met de schaalbaarheid en toekomstige plannen.

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is een content management systeem (CMS) met veel mogelijkheden en kan zeer gebruiksvriendelijk gemaakt worden.

We maken het op maat voor je website of webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress als CMS voor een website of webshop (WooCommerce). Afhankelijk van het design, het doel van de website en wie deze gaat onderhouden passen wij het content management systeem aan.

Intuitief in gebruik

Het systeem richten wij zo in dat alles op een logische plek terug te vinden is. Je hebt geen technische kennis nodig om content op websites te onderhouden.

img

Kan alles met WordPress?

Er is ontzettend veel mogelijk met WordPress, dat ooit begon als platform voor bloggen. Inmiddels is het zeer veelzijdig CMS systeem geworden. Je kunt een grote webshop mee bouwen, inzetten als portfolio beheer voor bijvoorbeeld een kunstgalerie, een online community mee beheren.

Maar er zijn ook beperkingen aan WordPress en er zijn andere CMS systemen die beter geschikt zijn voor bepaalde doelen en bedrijven. Wij kennen WordPress ontzettend goed maar weten ook de voordelen van andere systemen zoals Drupal, Joomla en Magento ( voor webshops). Als we denken dat er een beter systeem bestaat zullen we dat altijd eerlijk adviseren.

Snelle WordPress websites zijn goed voor conversie en ranking

Een snelle website wordt beter gewaardeerd door bezoekers en krijgt een hogere ranking in Google. Voor de conversie van je webshop of website is het dus erg belangrijk dat deze snel laadt. Wij besteden extra aandacht aan de laadtijd van pagina’s. We garanderen dat je website razendsnel laadt en de hosting van uitstekende kwaliteit is.

Techniek op maat

Websites, webshops en web apps met verschillende doelen, eigen design en functionaliteiten vragen om maatwerk. Je wilt zo min mogelijk code die optimaal werkt. Daarom maken wij veel op maat. We gebruiken alleen technieken die echt nodig zijn. Dat is niet allen beter voor de snelheid maar ook voor het onderhoud en de veiligheid.

Het belang van goede hosting voor WordPress

Het spreekt voor zich dat een website altijd bereikbaar moet zijn. Maar hosting bepaalt voor een groot deel ook de snelheid. Als de website vooral in Canada en Nederland bezocht zal worden, dan houden we hier rekening mee. We werken uitsluitend met hosting van hoge kwaliteit die schaalbaar is. Dit kost iets meer, maar dat is het meer dan waard. Snelle laadtijden, minder kopzorgen en betere nachtrust.

img

Veilige & stabiele websites

Websites worden helaas vaak aangevallen en gehackt. Een succesvolle hack lukt meestal door een verouderde versie van het CMS of een lekke plugin. Bij de technische realisatie van een WordPress website of webshop houden we rekening met gebruiksvriendelijkheid en snelheid, maar ook met veiligheid. Onze code voldoet aan WordPress Coding Standards en W3C webstandaarden. De plug-ins die we gebruiken zijn afkomstig van officiële of gecontroleerde WordPress ontwikkelaars. Wij hebben nauw contact met plug-in developers en volgen het nieuws rondom WordPress security.

Onderhoudsservice

Om het risico op een hack te beperken moeten de WordPress core, plug-ins en andere code continu bijgewerkt worden. Op het gebied van periodiek technisch onderhoud willen we onze klanten echt ontzorgen. We bieden daarom een WordPress onderhoudsservice aan voor het continu monitoren en onderhouden van de veiligheid van de website.

img

Over Studio Bovenkamer

Studio Bovenkamer is opgericht in 2007. Hier moet een specialisatie en kenmerkend stukje over SB komen te staan.
Jan Willem Hoogstraten is eigenaar en verbindend persoon tussen mensen met ideeën, designers en programmeurs. Hij heeft uitgebreide ervaring met gebruksvriendelijkheid, eHealth, front-end development, WordPress ontwikkeling en onderhoud.